Sanderevyens spillopper i 2017

For et år dette skal bli! Ikke bare skal Sanderevyen sette opp revy igjen, vi skal også prøve oss på noe helt nytt og spennende!

9., 10. og 11. mars spiller vi revy i Sande gamle kommunelokale.
Nytt i år er at vi har premiere på en torsdag, revyen blir uten pause og vi spiller totalt fire forestillinger. Det vil fortsatt bli anledning for å fukte strupen i forkant. Som vanlig vil billettsalget skje på VIC, og billettene legges ut i starten av februar.

31. mars og 1. april setter vi opp egenprodusert mordgåte på Sande gamle prestegård.
Vi inviterer til middagsselskap og under middagen vil det foregå kriminelle handlinger. Her vil du som publikum være midt oppi dramatikken, samtidig som du får servert en treretters middag med drikke. Klarer du å gjette hvem som er morderen? Billetter blir tilgjengelig hos VIC fra 13. mars.

Dette er bare noen av Sanderevyens spillopper i 2017. Vi legger kontinuerlig ut informasjon både her og på fjesboka, så følg med!