Nye sprell fra Sanderevyen

Kjære alle sammen!

Vi regner med at dere venter i spenning på de neste sprellene fra Sanderevyen!

Vi trodde vi skulle klare å spille revy i oktober, men da dustekoronaviruset fortsatt kan forårsake krøll for store folkemasser også da, blir nye datoer for revyen 18. – 20. mars 2021. Vi er veldig lei for at vi må utsette enda en gang, for her kribler det i samtlige revykropper, men samtidig er det aller viktigste for oss at publikummet vårt får en trivelig, trynevrengende og trygg revyopplevelse!

Har du allerede kjøpt billett, er denne like gyldig i mars 2021.
Ønsker du refusjon, så send oss en mail til kontakt.sanderevye@gmail.com, så hjelper vi deg.

Det vi imidlertid kan friste med i høst, er neste kapittel i Sanderevyens eksklusive kriminalgåte. Mysteriene er mange, men billettene er få. Mer info kommer på sanderevyen.no og Facebook-sidene våre.

Inntil vi ses: senk skuldrene og gå sommeren lykkelig i møte!