Selskapet

Kjære innbyggere av Sande og venner av sandesokninger!

I anledning ny firmapartner, gir det oss stor glede å invitere til forretningsmiddag i selveste direktørboligen Sande gamle prestegård. Da dette er en viktig begivenhet, vil selskapet finne sted både 13. april klokken 20.00 og 14. april klokken 18.00. Det serveres en utsøkt treretters middag tryllet frem av husets egen kokke, og samtlige retter blir akkopagnert av nøye utvalgte drikkevarer fra direktør Holms private vinkjeller. Direktøren vil også minne samtlige gjester på å kle seg pent for anledningen.


Ærbødigst familien Holm

Gikk du glipp av «Selskapet» — det fantastiske mordmysteriet som Sanderevyen satt opp i 2017? Nå har du endelig sjansen til å oppleve denne fengslende forestillingen på nytt!

Hva hender bak lukkede dører i familien Holm? Familiebedriften til Henrik Holm står i stampe, men inn kommer Frederick Østby med ny giv og nye tanker. Eller har han det? Henriette Holm ønsker så inderlig at hennes far vil anerkjenne henne som en verdig arvtaker av bedriften, og sammen med sin mor skjuler hun en stor hemmelighet.

Inkludert i billetten er en aperitiff, forrett med ett glass hvitvin, hovedrett med ett glass rødvin med påfyll, dessert med dessertvin, samt kaffe avec – for ikke å glemme en minneverdig forestilling. Ønsker man ytterligere å fukte strupen, har vi eminente servitører som selger deg forfriskninger.

Forestillinger:
13. april og 14. april i Sande gamle prestegård.

Billetter fås kjøpt hos Aaserud Klær fra 13. mars
Billettpris kr. 950,-

Aldersgrense 20 år.

PRAKTISK INFO ANGÅENDE KVELDEN

Ved ankomst serveres ett glass aperitiff.

Meny
Forrett: Mangosalat med marinert scampi. Nytes med ett glass hvitvin.
Hovedrett: Røkt svinekam med ratatouille og urtebakte poteter. Får følge med ett glass rødvin med påfyll.
Dessert: Marengskake med blåbærcurd. Avrundes med ett glass dessertvin.

Kaffe avec.

Antrekk: Pent

Velkommen til en uforglemmelig aften på Sande gamle prestegård!

Trenger du å tilpasse menyen til allergier, så gi oss beskjed på kontakt.sanderevyen@gmail.com